Taula de continguts

  1. Introducció
  2. Característiques
  3. Reglament de l'aualé
  4. Estratègia de l'aualé

Allibera el mestre d'Oware que portes dins!

Cansat dels mateixos jocs de taula bàsics? Aualé, l'antic joc de estratègia africà, desafiarà el teu enginy i et convertirà en una llegenda de l'Oware!


Característiques

Conquista 12 nivells de dificultat

Des de principiant fins a Gran Mestre, cadascun amb oponents d'IA únics que posaran a prova les teves habilitats. Compte, un podria ser una mica fanfarró!

Mode d'entrenament

Analitza les teves victòries (i errors divertidíssims) amb el nostre entrenador d'IA incorporat. Aquest sensei d'IA et transformarà d'un novell d'Oware a un mestre en poc temps!

Nou en els jocs de Mancala?

Cap problema! T'ensenyarem tot el que necessites saber, des de sembrar les llavors fins a collir la victòria. La nostra jugabilitat fluida i la interfície intuïtiva fan que aprendre Oware sigui molt fàcil.


Com es juga a l'aualé?

L'aualé és un joc d'estratègia per a dues persones. Pertany a la família dels jocs de mancala, altrament dits de compte-i-captura per la peculiaritat del desenvolupament d'una partida, consistent en la distribució de les fitxes del joc pel tauler i la posterior supressió de les mateixes del tauler quan es compleixen un seguit de condicions determinades. Continueu llegint »


Estratègia i tàctica

Com passa amb molts altres jocs de tauler, a l'aualé no hi intervé la sort. Durant el desenvolupament d'una partida, els millors jugadors segueixen estratègies molt planificades i executen tàctiques ben conegudes amb l'objectiu clar d'obtenir la victòria. A continuació t'expliquem l'estratègia fonamental de l'aualé i et mostrem com pots saber de manera fàcil quin dels jugadors té les de vèncer. No deixis que et guanyin un altre cop! Continueu llegint »