Taula de continguts

  1. Introducció
  2. Característiques
  3. Baixada i instal·lació del joc
  4. Reglament de l'aualé
  5. Estratègia de l'aualé

Un mancala gratuït per al jugador seriós

Aualé és una interfície gràfica gratuïta per al joc de tauler Aualé Abapa. Gaudeix reptant-te a tu mateix contra un rival d'ordinador fort i desa les teves partides.

Instal·leu Aualé


Característiques

Jugueu contra l'ordinador

Juga contra d'un dels jugadors d'ordinador més forts, observa com juga l'ordinador mentre n'aprens o tria una de les destreses disponibles: fàcil, mitjana, difícil o experta.

Anoteu les vostres partides

Analitza, enregistra, etiqueta i comparteix les teves partides de mancala. Aualé desa les partides en un format portable i llegible per humans; així no les tornaràs a perdre.

Programari lliure

Aualé és programari lliure distribuït amb una llicència GPL. Això vol dir que el pots compartir amb els amics, estudiar-ne el codi font i, fins i tot, adaptar-lo a les teves necessitats.


Instal·lació d'Aualé

Pots baixar gratuïtament Aualé en per als sistemes operatius Windows i Linux. Per a instal·lar el joc simplement tria a continuació un paquet adequat per al teu sistema i segueix els passos d'instal·lació.


Com es juga a l'aualé?

L'aualé és un joc d'estratègia per a dues persones. Pertany a la família dels jocs de mancala, altrament dits de compte-i-captura per la peculiaritat del desenvolupament d'una partida, consistent en la distribució de les fitxes del joc pel tauler i la posterior supressió de les mateixes del tauler quan es compleixen un seguit de condicions determinades. Continueu llegint »


Estratègia i tàctica

Com passa amb molts altres jocs de tauler, a l'aualé no hi intervé la sort. Durant el desenvolupament d'una partida, els millors jugadors segueixen estratègies molt planificades i executen tàctiques ben conegudes amb l'objectiu clar d'obtenir la victòria. A continuació t'expliquem l'estratègia fonamental de l'aualé i et mostrem com pots saber de manera fàcil quin dels jugadors té les de vèncer. No deixis que et guanyin un altre cop! Continueu llegint »