Preguntes freqüents

Aquest document respon algunes de les preguntes més habituals sobre l'aplicació Aualé. Si tens alguna qüestió que no es respon en aquest document, també pots enviar-nos un missatge.

Respecte al joc

Què és l'aualé?

L'aualé és un joc d'estratègia amb molta tradició arreu del món. De manera semblant a altres jocs com els escacs o les dames, dos jugadors s'enfronten en un tauler rectangular sobre el qual mouen les fitxes de joc amb l'objectiu de capturar-ne més que el seu oponent.


Com es juga a l'aualé?

Pots aprendre a jugar a l'aualé llegint el document reglament del joc, on veuràs que el seu funcionament és força simple i ràpid d'aprendre.


Algun consell sobre estratègia?

Al document estratègia i tàctica de l'aualé es fa una introducció als fonaments més bàsics de l'estratègia del joc per tal que puguis aprendre a derrotar els teus rivals.

Sobre l'aplicació

Què és el programa Aualé?

Aualé és una interfície gràfica que permet jugar al joc de mancala aualé. Pots trobar més informació sobre aquest programa i els seus creadors a la secció quant a Aualé.


En quin format es desen les partides?

Aualé desa les partides en un format anàleg al que utilitzen la majoria de programes d'escacs que hem adaptat als jocs de mancala, el format Portable Game Notation (PGN). Pots trobar més informació sobre aquest format a la secció quant a Aualé.


Puc utilitzar Aualé per al meu motor d'intel·ligència artificial?

Sí! Només cal que el teu programa implementi una versió adaptada a l'aualé del protocol UCI. Si vols fer servir Aualé per al teu motor ens encantaria saber-ho, si us plau, envia'ns un missatge i intentarem ajudar-te en tot el que calgui.


Amb quina llicència es distribueix Aualé?

Tot el codi font d'Aualé s'ha alliberat sota la versió 3 de la Llicència Pública General de GNU.


A on puc trobar el codi font del programa?

Pots trobar el codi font d'Aualé i del motor d'intel·ligència artificial que utilitza a la nostra pàgina de desenvolupament. També pots obtenir el codi font d'Aualé des de la secció de descàrregues.


He trobat un error al programa!

Perfecte! Això vol dir que encara hi ha coses que es poden millorar. A la secció de contacte hi ha informació sobre com ens pots fer arribar un informe d'errors per tal que el puguem arreglar.

Altres qüestions

Si aquest document no ha aconseguit resoldre els teus dubtes o ens vols enviar algun comentari sobre el programa, disposes de diverses víes per fer-nos arribar un missatge.